“Moj zadatak je izvršen, napuštam svet”: Jezive poruke i predmeti u kući para koji je ubio decu, pa skočio sa solitera

|

“Sotono, moj zadatak je izvršen… Napuštam ovaj svet…” Ovu poruku je Lav P. S. (25) iz Petrovaradina zapisao u svesku najverovatnije pre nego što je u petak sa suprugom Martinom (23) skočio u smrt sa solitera, otrovao sinove stare tri i jednu godinu, pa tela prekrio belim čaršafom.

Da je reč o sektaškom porodičnom zločinu saznalo se nakon što su Lav i Martina u petak oko 22 sata skočili sa krova solitera u novosadskom naselju Liman. Pošto kod sebe nisu imali dokumenta, usledila je identifikacija na osnovu otisaka prstiju, nakon čega je patrola policije, u subotu oko 17 sati ušla u iznajmljenu kuću u Petrovaradinu, gde su živeli, i tamo zatekli zastrašujući prizor, koji sigurno nikada neće zaboraviti.

Kako piše Informer, tela nesrećne dece pronađena su na krevetu, odnosno kauču, a na zidovima u kući bili su iscrtani drevni egipatski simboli “ankh”, koji simbolizuju “večni život” i izgledaju kao krst sa “drškom”.

Prijatelji Martinine porodice iz Bačkog Petrovca rekli su da je ona, pre braka sa Lavom, bila sasvim normalna devojka i veoma privržena porodici.

“Od kad se udala za Lava prekinula je svaki kontakt sa rođacima i prijateljima, izmenila je lični opis. Roditelji su pokušavali da je povrate, ali bezuspešno”, ispričala je sagovornica Kurira.

Izvor: kurir.rs