“Moca je bio dobar čovek, mnogo mi je žao”: Ovo je vozač autobusa koji je juče poginuo kod Obrenovca

|

Momčilo Radosavljević (56), inače policajac u penziji, poginuo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je u selu Stubline kod Obrenovca došlo do sudara kamiona pod teretom i autobusa kojim je on upravljao.

Njegovi prijatelji se celog dana opraštaju od Momčila, a o njemu su imali samo najlepše reči.

“Moca je bio moj prijatelj, mnogo mi je žao što je ovako stradao, bio je dobar čovek i vozač i onda naleti na nekog ovakvog ludaka i strada, šta reći, tuga”, rekao je za Kurir prijatelj poginulog Momčila, nakon čega je dodao:

“Koliko znam kamion je sa sporednog puta izleteo pravo na njega i presekao mu put. Svako danas seda za volan”, rekao je sagovornik Kurira.

Juče nešto posle 10 časova ujutru došlo je do stravične saobraćajne nesreće na Valjevskom putu u mestu Stubline kod Obrenovca, kada je u sudaru autobusa i kamiona pod teretom, poginuo vozač autobusa. U sudaru je povređena je 21 osoba, inače putnici u autobusu, koji su, odmah nakon nesreće zatražili medicinsku pomoć.

“Došlo je do sudara autobusa na liniji 860 T koji inače saobraća na liniji Vukićevica – Ljubinić – Industrijska zona Barič i kamiona pod teretom. Do sudara je izgleda došlo kada je kamion presekao put iz za sada nepoznatih razloga i zakucao se u vozačevu stranu autobusa. Nažalost, vozaču autobusa M. R. nije bilo spasa, grdosija je praktično u njega direktno udarila”, kaže izvor za Kurir.

Pre dolaska policije koja je na liste mesta stigla u rekordno brzom vremenu, vozač kamiona koji je, kako se sumnja, izazvao ovaj sudar na Valjevskom putu, pobegao je sa mesta sudara, ali je ubrzo uhvaćen.

Osumnjičeni vozač kamiona je odmah nakon hapšenja bio je podvrgnut alkotestu i testu na narkot1ke, nakon čega je utvrđeno da nije imao alkohola u krvi, međutim test na droge je ukazao da je pozitivan na nark0tike.

Izvor: kurir.rs