Mladen je video prizor koji nikada neće zaboraviti: Uzeo je drvo, a onda je ugledao crni krst

|

Mladi lovac Mladen Mijailović iz Pećinaca otišao je da sakupi drva. Spremio je testeru, a kada je presekao drvo bukve video je prizor koji će zauvek pamtiti. U stablu se pokazao crni krst.

“Otišao sam da probam testeru koju sam želeo da kupim da vidim kako seče. Na jednoj strani stajala je gomila trupaca, a samo jedan je bio odvojen od te gomile. Rekao sam vlasniku testere da mi prereže baš taj. Dok je on sekao samo sam mu u jednom trenutku rekao da stane, kad se odmakao video se jasno ucrtani crni krst. Kroz mene je prostrujao neki čudan osećaj, doživeo sam to kao veliki Božiji znak. Kasnije sam taj trupac poklonio jednoj ženi, koja je došla sa sinom i odnela ga”, priča Mladen.

Kako Mladen kaže ovo nije prvi put da mu se pokazuje crni krst.

” Dok sam obilazio voćnjak, prišao sam da uberem jabuku koja je na toj grani jedina ostala pred mrazeve. Kad sam je uzeo u ruke i okrenuo, videlo se jasno da je na njoj ocrtan krst. Bavim se i pčelarstvom i dok sam boravio na planini Cer sa košnicama ispred mene se ukazao roj pčela koje su takođe formirale veliki crni krst”, prenosi mladić.

Izvor: kurir.rs