Mirjana Memedović došla na ćerkinu svadbu u smelom izdanju: Mašina mama zablistala u inat voditelju

|

Maša Memedović juče je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku, reditelju i scenaristi Bogosavu Apostoloviću. Ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića i Mirjane izgledala je kao prava princeza na venčanju održanom juče za uži krug porodice i prijatelja.

Bogosav i Maša su srećni i nasmejani izašli iz crkve, sada kao muž i žena, radujući se zajedno sa gostima i muzikom. Mlada je odabrala belu venčanicu sa prorezom i dugim velom, diskretne sandale a u ruci je imala divan buket od raznobojnog cveća.

Osim veselih mladenaca, ni Mašina majka Mirjana nije zaostajala za njima. Ona je tokom cele ceremonije igrala i pevala zajedno sa svatovima. Bivša supruga popularnog voditelja izgledala je besprekorno na ćerkinoj svadbi.

Za ovu priliku Mirjana je odabrala ciklama haljinu do ispod kolena što je uklopila sa bež visokim potpeticama. Mama je i ovog puta bila na visini zadatka, a kako je reagovao bivši suprug Jovan kada je video u ovakvom izdanju možemo samo da pretpostavimo.

Podsetimo, Jovan je na ćerkinu svadbu došao u pratnji, kako se pretpostavlja, nove partnerke, Snežane Stojković, sa kojom je i ranije bio primećen u javnosti.

Izvor: hellomagazin.rs