Mirjana je prva supruga Igora Jurića: Lepa dama kratke kose nikada nije želela da bude u centru pažnje (FOTO)

|

Prva supruga Igora Jurića slabo je poznata široj javnosti iako je on tokom poslednjih godina bio dosta medijski eksponiran. Njegova navodna romansa sa Milenom Popović tu popularnost samo je još više istakla, a za to vreme Mirjana Jurić sve brže se vraćala u anonimnost.

Iako se zna da već duže vreme nisu zajedno, nije sasvim poznato da li su prva supruga Igora Jurića i ovaj borac za dečja prava i bezbednost zvanično razvedeni ili ne. Kako god, bar što se tiče Igora, on je dalje nastavio kroz život sa udovicom Olivera Ivanovića, Milenom Popović.

Dok su se javnosti u početku zajedno predstavili tokom drame koja se odvijala u vezi s njihovom ćerkom Tijanom, kasnije je Igor uvek nastupao samostalno dok Mirjana nije želela da bude u centru pažnje javnosti.

Mirjana i Igor imaju i drugu ćerku, Sašku, koja ih danas spaja uprkos tome što više nisu zajedno. Igor je prošle godine u ispovesti otkrio da je tokom svega što je snašlo njegovu porodicu Mirjana bila daleko pribranija od njega, te da je pokazala izuzetnu snagu, dok je on tonuo.

Izvor: story.rs