Milica Jokić bi da snimi duet sa Dačićem: Priznala je da sa svekrom zajedno radi ovo po kući

|

Mlada pevačica Milica Jokić, priznala je da je uvek bila veoma stidljiva pred kamerama, međutim oslobodila se što se gostovanja tiče, te nam je otkrila šta je to najviše uticalo na nju.

– Verovatno je uticala moja veza da se oslobodim ispred kamera, jer smo dosta zastupljeni u medijima. Jako često me svi pitaju za njega, i generalno sam sada drugačija pri razgovoru sa medijima – rekla je Milica.

Ona je ispričala i kako reaguje njen momak kada joj prilaze fanovi da se slikaju sa njom i da li je ljubomoran na nju, a i kako ona reaguje na njegovu popularnost.

-Nama to ne smeta, svi smo ljudi, isti smo. Zaista nema potreba da meni nešto smeta, ti ljudi će da izgrade i mene i moju karijeru. Da nema njih, ne bi bilo ni nas pevača. Uvek se slikam sa svima i lepo se javim ljudima, smatram da je najbitnije da ostaneš normalan i da sa svima komuniciraš – rekla je Milica.

Ona veoma često na društvenim mrežama stavlja snimke na kojima peva sa Ivicom, a Milica nam i otkriva da li bi snimila duet sa svekrom, kada bi se pojavila neka dobra pesma.

-Ja bih prihvatila, zašto da ne. Mi stalno pevamo zajedno i kad smo negde na proslavama a i ovako u kući – rekla je Milica.

Izvor: kurir.rs