Milena rodila troje, na slici s glasanja svi primetili detalj na levoj ruci – ovo je supruga Jakova Milatovića

|

Jakov Milatović, crnogorski političar i jedan od lidera Pokreta Evropa sad ide u drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori sa osvojenih oko 29 odsto glasova.

Njegov protivkandidat Milo Đukanović osvojio je 35,3 odsto glasova. Milatović je veliko iznenađenje ovih izbora i dok se o njegovom političkom životu dosta zna i piše, o njegovom privatnom životu nema mnogo podataka, ali je na samom glasanju pažnje javnosti privukla njegova supruga Milena.

Milatović je na predsedničkim izborima glasao u Podgorici, a na biračko mesto je došao u pratnji supruge Milene. Ona je iznenadila sve svojom pojavom i kako mediji pišu prosto je plenila u crvenom odelu i beloj košulji.

Uoči lokalnih izbora prošle godine, Milatović je u medijima predstavljen kao čovek „bez mrlje u karijeri i životu“, pristojan i porodičan čovek, koji potiče iz porodice koja je i po ocu i po majci poznata samo po dobru.

Za njega kažu da je radan i neumoran, posvećen otac ćerki Sare i Ane i sina Davida, brižan suprug, pažljiv sin i brat.

Milatović se ne viđa često s porodicom u javnosti. Međutim, u periodu dok je bio ministar u vladi nekadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, uslikan je sa suprugom i decom na jednom javnom događaju krajem 2021. godine.

Ipak, nije bio “glavna zvezda” na događaju koji je organizovan u tržnom centru Delta siti, jer su mu šou ukrala, niko drugi, do njegova deca. Dok je držao govor, mališani su se iza govornice igrali, a u jednom trenutku i zagrlili, što je izazvalo opšte oduševljenje posetilaca.

Tokom jučerašnjeg izbornog dana u Crnoj Gori najviše se gledala slika Milatovića na kojoj su mnogi primetili da nose burme na levoj ruci

Ministar je fotografiju sa svojom decom objavio i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama, a tokom svog radnog zadatka bio je i u društvu svoje supruge.

Izvor: kurir.rs