Milan Milošević doživljava peh za pehom – Posle onesvešćivanja u Ostrogu desila mu se nezgoda na putu (FOTO)

|

Voditelj Milan Milošević nedavno je iznenadio javnost kada je dao otkaz na Pink televiziji, a slobodno vreme koristi na opuštanje i putovanja. Tako je najpre posetio Nemačku, a zatim i Ostrog, gde se onesvestio. Voditelja ne prestaju da prate pehovi, pa je doživeo i nezgodu na putu što je i podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, Milanu je pukla guma na automobilu na sred auto puta, ali harizmatični voditelj ipak je ostao vedrog duha. Pored fotografije nezgode sa puta, šaljivo je napisao:

“Hvala divnim ljudima, ko me kleo nije dangubio haha”, napisao je Milan Milošević na svom storiju.

Podsetimo, Milošević se nedavno onesvestio u manastiru Ostrog.

“U manastiru je, kao i uvek, i tog dana bila gužva. Milan je ušao u jednu prostoriju i slušao govor sveštenika. Bilo je dosta ljudi unutra. Odjednom je osetio tegobu i prijateljici rekao: “loše mi je”. Izašao je napolje i naslonio se na zid. Posle nekoliko trenutaka je krenuo dalje, ali mu se u tom momentu zacrnilo pred očima i on se samo srušio. Mnogi su odmah pritrčali da mu pomognu i brzo je došao sebi”, ispričao je izvor blizak voditelju, što je Milan i potvrdio, ali nije hteo da zalazi u detalje.

Izvor: kurir.rs