Miki Đuričić renovirao porodični dom u Kupinovu: Akvarijum, ploče i suveniri – Jedna soba samo za Dunju

|

Miki Đuričić, dugogodišnji rijaliti igrač, pre ulaska u “Zadrugu” vodio je miran život, te se oženio i dobio ćerku Dunju. Tokom perioda kada je boravio u kući u selu Kupinovo, Miki je odlučio da renovira porodični dom.

Đuričić je renovirao kuću, ali ništa nije preterano luksuzno, a po svemu sudeći muzika mu je veoma bitna u životu, pa je najviše pažnje posvetio pločama.

Kako se ranije pisalo, mnogo novca je potrošio da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu, a priča se da je dao i mnogo novca za nameštaj. Miki je u međuvremenu počeo da se bavi akvaristikom, pa tako jedan deo sobe zauzima veliki akvarijum.

Miki se nakon izlaska iz rijalitija posvetio uzgoju mangulica.

“Miki širi stado i posao sa suvim mesom. Tu je zarada mnogo sporija, ali nije besposličar kako ga mnogi nazivaju. Sada ima druge prioritete. Posvetio se ćerkici, stalno je sa njom”, otkrio je ranije Mikijev drug za Kurir, pa dodao:

“Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je preuredio samo za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkicama. Angelina i Dunja su sada kod njega i svo troje uživaju. Ko zna, možda i uskoro stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dve”, zaključio je Mikijev drug.

Izvor: blic.rs