Meštani Zlota opraštaju se od Svetlane: Rade dovezen iz pritvora kako bi se oprostio od supruge – Policija ispred kapele

|

Meštani Zlota danas na večni počinak ispraćaju komšinicu Svetlanu Dragijević, majku Dejana Dragijevića, koji je priznao da je ubio dvogodišnju devojčicu Danku Ilić 26. marta ove godine u Banjskom polju.

Njen mlađi sin, Dalibor Dragijević, preminuo je pre mesec i po dana, dan pre saslušanja da je bratu pomogao da premesti telo deteta, u policijskoj stanici u Boru. Njemu bi danas porodica davala pomen od 40 dana.

Ispred kapele gde počiva telo Svetlane Dragijević nalazi se nekoliko marica i veliki broj pripadnika policije, što svedoči o tome da je Radoslav doveden u kapelu kako bi se poslednji put oprostio od supruge.

Radoslavu Dragijeviću dozvoljeno je da prisustvuje sahrani svoje supruge Svetlane danas od 13,30 sati u selu Zlot kod Bora, saopštio je Milinko Jovanović, advokat ove porodice. Zahtev da i Dejan Dragijević prisustvuje majčinoj sahrani podnela je njegova advokatica koja ga zastupa po službenoj dužnosti, ali po svemu sudeći, nije odobren, te Dejana nema među okupljenima.

Izvor: republika.rs