“Meni je, na kraju krajeva, bilo prelepo”: Reper Cunami šokirao izjavom o dešavanjima na potonulom “Kartelu”

|

Vikend za nama nažalost je obeležen potonućem splava Kartel, a te večeri je nastupao mladi reper Cunami.

Vest se raširila velikom brzinom, a šta se događalo te večeri i kako je reper sve to podneo, ispričao je u razgovoru sa voditeljom Ivanom Gajićem u emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji.

“Izveo sam svoj blok, a nakon toga sam napustio splav. Nakon 20 minuta, obavešten sam da je splav potonuo. Drago mi je da su svi u redu, da nije niko povređen, a čak sam i dobio poruke da je ljudima bilo lepo, jedino mi žao organizatora koji se suočen sa tehničkim problemima. Ne znam šta da vam kažem, meni je, na kraju krajeva, bilo prelepo”, rekao je mladi reper, pa je upitan koji može biti razlog potonuća:

“Nije bio razlog to što je krcat, nisam ja neko ko bi mogao da osudi razlog, nisam inžinjer, ja sam umetnik. Pomenuta je tuča, ali ja je nisam video. Dok sam ja bio na splavu sve je bilo odlično, zaista ne znam šta je prouzrokovalo te probleme”, rekao je reper.

Potom je za gledaoce otkrio da li je imao sličnu situaciju:

“Imao sam, letos u Tuzli, usred nastupa je počela oluja, srušena je cela bina, evakuisani su ljudi. Ovo sada što se desilo mi je drugo iskustvo sa nepogodama”, prisetio se Cunami.

Izvor: kurir.rs