Masimo Savić i Bebi Dol bili su omiljeni par bivše Jugoslavije: Pevačica se prisetila velike ljubavi

|

Muzičke zvezde Bebi Dol i Masimo Savić, osamdesetih godina prošlog veka važili su za omiljeni ljubavni par u bivšoj Jugoslaviji. Oboje slavni, neobični i zanimljivi. Mediji su ih obožavali, a i danas, 30 godina kasnije, mediji su zainteresovani za njih. Bebi je nedavno u jednoj emisiji ispričala kako je sve to počelo.

“Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Masima Savića. On je bi pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej”, podsetila se Bebi Dol.

Njihova romansa tada nije počela, a Masimo je Bebi priznao kasnije da je stekao utisak da je uobražena.

“Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve”, ispričala je Bebi jednom prilikom.

Važili su za skladan i poželjan par.

“Upoznao me je sa svojom majkom koja je živela u jednom božanstvenom mestu u Istri. Ona me je mnogo volela”, rekla je Bebi i dodala šta je razlog njihovog raskida.

“Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu”, ispričala je pevačica, prenosi portal avaz.ba.

Bebi se tek pre dve godine udala za Aleksa Todorovića, profesora ruskog jezika i književnosti. Uzela je njegovo prezime, a svoje pravo ime Dragana, promenila u Dana. Masimo je oženio Enom Kondić, a kruna njihove ljubavi je ćerka Mirna.

Izvor: story.rs