Marko Đedović bez dlake na jeziku: “Anđelo je najgori čovek – Dejan i Aleks neće opstati”

|

Marko Đedović pozat je kao komentator koji realno i bez dlake na jeziku uvek izgovori svoje mišljenje, svidelo se to nekome ili ne. Zbog toga je mnogima omiljen a i cenjen među Zadrugarima i publikom. U intervjuu za Svet, on se osvrnuo na najzanimljivije relacije među Zadrugarima, a krenuo je od Dalile.

“Šta da ti kažem za nju. Kao novinar gledam na nju kao na topovsko meso, a na rijaliti kao televizijski program. Ona je osoba koje izaziva podeljene emocije, drugačiji doživljaj. U momentu bih je bacio preko ograde od besa, a u drugom bih je branio od svih. Ona ima dve ličnosti i nju to vodi u propast. Nema balans. Kao osoba, drug je korektna, nikom od nas ništa nije uradila. Ni narodu ništa nije uradila, ali je ne vole. Popularno je pljuvati Dalilu, ali ja neću. Sve će to proći. Sebi je najgore uradila, ali zar zato mi treba da je ne volimo?”, kaže Đedović.

Na pitanje da li veruje da će Aleksandra i Dejan opstati, Marko kaže:

“Mislim da je Aleks imala neku emociju prema Dejanu, da je to bila zaljubljenost i dopadljivost, ali u veze posle dugih veza ne verujem. Posle 17 dana od raskida sa Dalilom ulazak u novu vezu sa drugom devojkom… Nešto mi tu ne štima. Mislim da oni neće biti zajedno u budućnosti”, prognozira Đedović.

Na pitanje ko se po njegovom mišljenju pokazao kao najgori čovek, Marko

“Anđelo. Iza čitave fasade koja je bila u medijima, da je fin, divno vaspitan, on je emotivno izmanipulisao devojku. To što će ustati da neko sedne u gradskom prevozu ili tako nešto, a onda unakaziš emotivno neku devojku, to je katastrofa. Zamena teze, forme i suštine. On je nju iskoristio zarad sopstvene koristi, i to nekog koga poznaje jako dugo. Ni Gruja nije normalan. On je kazna Božija. On mi za razliku od Anđela nije bio blizak, ili ona šuntava Mima! Mene beton liga rijalitija ne zanima. Doduše, i Anđelo je bio beton, poslednja liga. Čak mi je Dejan bio bolji sa Sandrom Rešić, u tom prijateljskom odnosu od Anđela. Ovaj je bio iskren i povredio, ovaj je uradio mnogo goru stvar, sve vreme lagao”, smatra Đedović.

Za kraj je prokomentarisao i skandal između Maje Marinković i Aleksandre Subotić.

“To je Maja. Svako ko se upušta u bilo kakav odnos sa njom mora da bude na sve spreman. Ne možeš očekivati da ona poštuje neke norme i kodekse. Jezivo i nemoralno je, grozno sa Majine i Pecine strane. Snaći će se Aleksandra, nije ona mutava. Mislim, mama joj od dečka dobila unuku…”, rekao je Đedović na kraju.

Izvor: svet-scandal.rs