Marijana Tabaković napustila Prvu i postala je novo lice Una televizije: “Uvek sam nasmejana dok me neko ne naljuti”

|

Vatreno crvena i bujna kosa krasi lepo lice poznate voditeljke Marijane Tabaković koja je nedavno sa “Prve” televizije prešla na Unu TV.

Reč je o dugogodišnjoj novinarki i voditeljki, a u videu koji je Una objavila na svom instagram profilu, voditeljka je na zanimljiv način odgovarala na kratka pitanja njenih kolega:

“Uvek sam nasmejana dok me neko ne naljuti”, opisala je sebe iskreno Marijana. Voditeljka je otkrila i razloge prelaska na Unu: “Mlada, lepa i pozitivna atmosfera, volim nove izazove.” Na svom novom radnom mestu očekuje da će s timom stvarati nove i dobre stvari, a gledaocima je otkrila da će se družiti u jednoj lepoj popodnevnoj emisiji.

Ova divna voditeljka sebe za 5 godina vidi na istom mestu komentarišući kraj intervjua kroz osmeh i uz opasku: “Što mi niste dali da se pripremim, ovo su ozbiljna pitanja”.

U srećnom ste braku, ali vaš suprug ne pojavljuje se sa vama u javnosti.

‒ Ivan i ja smo deset godina zajedno, od toga sedam u braku. Nije javna ličnost, građevinski je inženjer. Ima puno razumevanja za jednu Vodoliju, večito zaljubljenu u pozitivne misli. Nepopravljivi sam sanjar. S optimizmom gledam na život i duboko verujem da moramo da cenimo ono što imamo. I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore.

Izvor: telegraf.rs