Malo ko zna da je Tamara Vučić bila voditeljka na televiziji Pink: Pogledajte kako je izgledala tada

|

O Tamari Vučić, supruzi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, šira javnost zna samo osnovne informacije. Rođena je i odrasla je u Loznici gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Posle dugogodišnje karijere televizijskog novinara, za svoj poziv odabrala je diplomatiju. Od 2010. godine radi u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. U međuvremenu je završila i Diplomatsku akademiju MSP. Aktivno se bavi humanitarnim radom i posećuje humanitarne događaje.

Međutim, malo ko zna da je Tamara Đukanović, sada Vučić, bila poznato TV lice Pink televizije. Na društvenoj mreži Tviter su osvanule njene fotografije sa naslovnice štampanog izdanja Blic Tv na kojoj je pozirala sa koleginicom Tamarom Dačević, uz prateći intervju gde su opisane kao „Tamara plava“ i „Tamara crna“. Njih dve su vodile Jutarnji program na Pinku i bile vrlo prepoznatljive.

U to vreme nije ni sanjala da će kroz nekoliko godina postati supruga predsednika Srbije. Venčali su se bez ikakve pompe, a nedavno su proslavili devetu godišnjicu braka. Kruna njihove ljubavi je sin Vukan, a predsednik Srbije iz prethodnog braka ima još dvoje dece.

Izvor: zadovoljna.nova.rs