Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: “Nije mogla da mi oprosti jednu izjavu i od tada smo na distanci”

|

Od kako su stupili u emotivnu vezu, a potom i u brak, Jovana i Željko Joksimović su par koji je interesantan medijima, a ono što posebno zanima javnost je Jovanin odnos sa Željkovim roditeljima i bratom. Kako piše „Svet“, Jovana nikada nije govorila o muževljevoj porodici, dok su Joksimovićeva majka i supruga njegovog brata bile pričljivije:

“Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna”, odgovorila je Željkova snaja na pitanje da li je Saša blizak sa Željkom.

Još veću pažnju privukla je izjava koju je pre par godina dala majka Željka Joksimovića:

“Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov „Željkova mama otkriva da je Jovana trudna“, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca”, ispričala je tada Vesna Joksimović, prenosi „Svet“.

Željkova majka je tom prilikom pomenula i njegovu bivšu suprugu, što se nikako nije svidelo Jovani.

“Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka”, izjavila je tada Vesna.

U narednim godinama ni svekrva ni snaja nisu govorile o svom odnosu. Međutim pre nekoliko meseci na proslavi pevačevog pedesetog rođendana, Jovana je srdačno dočekala njegove roditelje, te se pretpostavlja da su rešili porodične nesuglasice.

Izvor: hellomagazin.rs