Majka Anice Lazić rekla šta misli o vezi ćerke sa 39 godina starijim glumcem: Komentar je kratak i jasan (FOTO)

|

Glumac Lazar Ristovski posle razvoda od Danice Ristovski sa kojom je 42 godine bio u braku, opet je pronašao sreću u ljubavi, te ne krije da uživa sa decenijama mlađom koleginicom Ankicom Lazić.

Lazar Ristovski je, naime, ovu vest potvrdio za “Blic”, a na svom Instagram profilu je objavio zajedničku fotografiju sa novom partnerkom i javno pokazao koliko uživaju u ljubavi.

Glumac je u nekoliko navrata komentarisao njene fotografije na društvenoj mreži Instagram, a njena majka Anikica Lazić je takođe aktivna na mrežama. Naime, ona je na jednom snimku koji je Lazar Ristovski nedavno postavio na mrežama odmah komentarisala.

Ristovski je u septembru ove godine objavio snimak sa predstave “Mala” iz 1990. godine, a Ankica mu je odmah ostavila komentar.

“Hahaha, top”, kratko je napisala Ankica uz emotikone koji plaču od smeha. Njena ćerka je odmah označila da joj se komentar sviđa, pa se iz ovih sitnih znakova može pretpostavljati da majka podržava vezu ćerke iako je glumac četiri decenije stariji od Anice.

Izvor: pulsonline.rs