Luksuz ili kič, procenite sami: Bojanić sa 24 godine mlađom suprugom Brankom živi u zamku koji je sagradio sam (FOTO)

|

Pevač Miloš Bojanić na estradi je poznat kao škrtica, ali i kao veliki radnik. Njegov doma smešten je nedaleko od Sremske Kamenice i tamo živi sa drugom suprugom Brankom, 24. godine mlađom od sebe.

Često ga posećuju i sinovi Mikica i Bane, sa porodicama. Miloš uživa da gosti unuke, za njih je kuću upravo u ovom stilu i sagradio, a dvorište im prilagodio za igru.

Svi koji su videli vilu pevačevih ruku delo prokomentarisali su da podseća na priču o selu Hobita iz serijala “Gospodar prstenova”. Garaže su ukopane, i iz njih se dugačkim hodnikom dolazi do ulaza u kuću. Preko njih zasađena je trava kao sa fudbalskog terena. Borovi i jele smeštene su po ivici imanja obezbeđuju privatnost vlasnicima.

Lukovi na prozorima i krovovi su unikatini, kao i skupoceni kamen kojim je Bojanić obložio jedan deo doma i prednji deo ograde. Unutrašnji deo kuće još je luksuzniji, a supružnici su se podelili u uređivanju imanja: dok je za eksterijer zadužen Miloš, za enterijer se pobrinula Branka, kojoj, kako se vidi iz fotografija, ne nedostaje ukusa.

Izvor: story.rs