Luka sa Zlatibora objavio fotografiju uz zbunjujuć opis, svi se pitaju isto: “Ko je ovde ko?” (FOTO)

|

Mladi gorštak sa Zlatibora Luka Crepuljarević, osvojio je mnoga srca svojim načinom života. Luka živi daleko od grada, a često se na društvenim mrežama ponosi svojim veštinama koje koristi u svakodnevnom radu na selu i brizi o životinjama.

Ovog puta Luka je zbunio pratioce kada je objavio fotografiju na kojoj je rečima objasnio kako je rodbinski povezan sa ljudima sa slike, ali skoro niko to nije razumeo…

Naime, Luka je na Instagramu pre dva dana objavio fotografiju na kojoj su, kako je objasnio, “njegove babe Cmiljane brat i njena snaja”. Ipak, na fotografiji vidi se i uramljena slika, te je Lukinim pratiocima cela situacija postala potpuno konfuzna.

“Večeras mi je srce veliko kao kuća! Na slici je moje babe Cmiljane brat i njena snaja koja je umrla na porođaju! Slikao sam se sa bratićem moje babe Cmiljane, Radojicom, i njegovom ženom Milkom! Srce je puno jer ima ko da me dočeka u kući u kojoj je moja baba Cmiljana devovala!”, napisao je Luka uz pomenutu fotografiju.

Nakon ove fotografije, mnogi su se zapitali ko je tu Cmiljana, a ko Radojica, te ko je na fotografiji iz sadašnjosti, a ko na onoj uramljenoj. Ipak, kako je Luka lepo objasnio u opisu fotografije, situacija je prilično jednostavna:

Na fotografiji koju Luka drži u ruci nalaze se brat njegove bake i njena snajka, koja je preminula na porođaju. Neposredno pre smrti, rodila je Radojicu, koji se nalazi sa Lukine leve strane, dok je supruga Milka sa desne. Luka je zapravo posetio porodičnu kuću svoje bake u kojoj danas živi njen sestrić sa suprugom. Da li ste vi to razumeli?

Izvor: telegraf.rs