“Ljudi, šta je sa detetom?” Seka Aleksić potresena jednom pojavom na mrežama u vezi Danke Ilić

|

Danas se navršava tačno 100 dana od nestanka male Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora. Krajnje neobičan slučaj i dalje intrigira javnost. Kako još uvek nema ni devojčice, niti njenog tela, sada se na društvenoj mreži Iks (Tviter) oglasila i pevačica Seka Aleksić.

Kako Aleksićeva kaže, na društvenoj mreži Tik-tok nailazila je na mnoge snimke o maloj Danki, te se zapitala sledeće:

“Na Tik-toku ima toliko klipova u vezi male Danke. Ljudi, šta je sa detetom”, zapitala se Seka i dobila komentare zabrinutih korisnika ove društvene mreže koji se pitaju isto.

Podsetimo, devojčica se igrala u dvorištu porodične kuće gde je bila sa majkom i bratom, ali je nestala kada je majka davala vodu drugom detetu. Desetak dana trajala je opsežna pretraga terena oko mesta nestanka, ali je nakon toga ustanovljeno i objavljeno da je devojčica ubijena.

Za njeno ubistvo uhapšeni su radnici “Vodovoda Bor” Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz mesta Luka. Srđan se najpre branio ćutanjem, a onda je negirao učešće u zločinu, dok je Dejan Dragijević rekao da su je njih dvojica udarili službenim automobilom, a potom ju je on udavio u vozilu, a telo su bacili na deponiju. Posle toga, Dragijević je navodno, uz pomoć oca i brata, telo premestio na drugu lokaciju, ali ona još uvek nije otkrivena.

Za sutra je zakazano svedočenje nova tri svedoka, a da li će se tada saznati neka nova informacija, ostaje nam da vidimo.

Izvor: republika.rs