Lazina devojka uporedila Đokoviće sa njima: Anica spojila njihove fotografije a u opisu su samo tri reči

|

Drugog dana ovogodišnjeg Belgrade River Festa nastupio je svetska muzička zvezda Nik Kejv, a koncertu su prisustvovali mnogi poznati sa naše javne scene. Tu je bio i Novak Đoković, koji je došao u društvu supruge Jelene Đoković, ali i brojne poznate ličnosti poput glumca Lazara Ristovskog koji se pojavio sa 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić.

Nasmejani su pozirali fotoreporterima, a nakon što su fotografije objavljene na internetu, Anica je napravila kolaž koji je, potom, objavila na svoj Instagram.

Emotivna partnerka Lazara Ristovskog je spojila fotografiju na kojoj pozira sa glumcem, sa fotografijom na kojoj su Jelena i Novak, pa tako sebe i svog partnera uporedila sa Đokovićima.

“Emotivno, svečano i uzvišeno”, napisala je Anica u opisu fotografija.

Anica je za ovu priliku obukla ljubičastu haljinu u kojoj je blistala, dok je Lazar na sebi imao belu košulju i sive pantalone, a glumica se nije ni na trenutak odvajala od svog izabranika.

S druge strane, Jelena se pojavila u crnoj, uskoj haljini sa prorezom na grudima, koja je istakla njenu savršenu liniju, a to je ukombinovala sa papučama čija je cena 700 evra. Novak je na sebi imao farmerke, belu majicu i teksas košulju.

Izvor: telegraf.rs