Lazar Ristovski uhvaćen sa duplo mlađom ženom: Svi zapanjeni gledali, razmenjivali nežnosti pred svima (FOTO)

|

Lazar Ristovski se nakon razvoda od glumice Danice Ristovski nije baš mnogo pojavljivao u javnosti, jer nije želeo da priča na temu rastanka, ali ipak mediji nisu odustali od toga da saznaju šta se tačno desilo, pa je došao kraj njihovom braku.

lazar

Svih prethodnih godina se ovaj glumac posvetio poslu, mnogo je radio i vreme provodio pred kamerama, a šta je radio u slobodno vreme niko nije znao, pa su i detalji razvoda još uvek tajna.

On je nakon razvoda imao mnogo projekata, između ostalog, tu je serija “Drim trim”, ali i “Tunel” u kojoj se radi o kriminalnom miljeu. Ristovski kao reditelj je nanizao pozitivne kritike, a njegovi brojni obožavaoci željno iščekuju još noviteta od ovog dramskog umetnika, koji se proslavio u filmovima “Tito i ja”, “Pad u raj”, “Belo odelo”, “Bumerang”.. a od nešto novijeg datuma, “Dnevnik mašinovođe”.

U jednom od kadrova u filmu, Ristovski se našao sa lepom glumicom Ninom Janković, koja ga je nežno milovala po licu dok mu je govorila da je lep. Ovaj insert iz filma, naterao je one koji ovaj film do sada nisu gledali, da uzmu u obzir da ga pogledaju.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: story.rs