Lazar Ristovski i Anica ne kriju uzbuđenje pred njihov veliki dan: “Dobro došli, jedva čekamo” (FOTO)

|

Od dana kada je obelodanjeno da su Lazar Ristovski i Anica Lazić u emotivnoj vezi, izabranica slavnog glumca privlači pažnju na svakom koraku.
U početku je mnoge zanimalo da vide kako izgleda 39 godina mlađa Anica, koja je posle razvoda od supruge Danice, osvojila srce Laze Ristovskog.

Vremenom, Anica Lazić se nametnula i svojim stavom, odnosno komentarima koje često iznosi putem društvenih mreža. Poput većine partnera, Lazar i Anica se međusobno podržavaju ne samo na polju ljubavi, već i u poslu.

“Ove godine se održava sedmi “Ravno selo Film Festival”, čiji sam ja osnivač. Sve ove godine, dok je festival trajao, trudio sam se da se podigne i novi dom kulture. Stari je, nažalost, izgoreo pre sedam godina”, rekao je Lazar Ristovski u video obraćanju, a njegova partnerka je podelila snimak.

Uz fotografije na kojima se u pozadini vide suncokreti, koji asociraju na vojvođansku ravnicu, oboje su pozvali ljude da posete Ravno selo, odnosno festival u okviru kojeg će naredna četiri dana biti prikazano četrdeset filmova.

“Jedva čekamo”, poručili su Anica Lazić i Lazar Ristovski i unapred svima poželeli dobrodošlicu.

Izvor: story.rs