Lavovi na kapijama su prošlost – Slika terase u Ćupriji nasmejala celu Srbiju: “Osećam da su kvake na vratima pozlaćene” (FOTO)

|

Snimak jedne terase u Ćupriji za kratko vreme je postao viralan i usput je uspeo da nasmeje mnoge korisnike društvenih mreža kada se pojavio na internetu i pokazao, rekli su neki, “vrlo istančan” ukus vlasnika stana.

Snimak terase na trećem spratu jedne zgrade, nastao kako se navodi na Instagram stranici “brdoviti_balkan, u Ćupriji, prikazao je da su vlasnici u svom gradu “Versaće” doneli pre svih – napravivši zastakljenu terasu upravo od prepoznatljivog Versaće znaka.

Kako se vidi na snimku, terasa zatvorenog tipa koja ima više od sedam Versaće oznaka zbog svog dizajna jako odudara od ostatka zgrade, zbog čega ju je nemoguće ne primetiti.

A kako je poznati brend “Versaće” za svoj logo iskoristio jedan od starogrčkih motiva, neki su šaljivo priznali da se nadaju da oznake na terasi ipak označavaju Meduzu – čudovište u obliku žene iz grčke mitologije.

“Da se razumemo, ovo su starogrčki motivi, Versaće je ukrao od njih, tako da se nadam da su se vlasnici stana za ovakav dizajn odlučili upravo zbog Meduze. Stvarno se nadam”, napisao je jedan od njih.

Ipak, više je bilo onih koji su verovali da je vlasnik jednostavno zaljubljenik u Versaće brend.

“Versaće, ti li si”, “Da sam juče umrla ne bih znala za ovo, a prošla sam 100 puta pored. Bruka, moram da im pokucam na vrata da im se izvinem što nisam primetila ovu umetnost”, “Ovi možda nekad i izađu iz Ćuprije, ali Ćuprija iz njih nikada”, “Prelepo sa stilom i ukusom, nije za sirotinju”, “Interesantno, a taman sam pomislio da sam sve video”, “Jašaa”, “A šta ce jadan, ne može na ulaz zgrade da stavi lavove pa mora ovako, osećam da su mu pozlaćene kvake na ulaznim vratima”, ređali su se komentari na nesvakidašnji prizor.

Izvor: blic.rs