Kristina Mitrović iznenadila odevnom kombinacijom: Svileni komplet nalik na pižamu i papuče od 800 evra koje nosi cela estrada

|

Skupoceni stajling Kristine Mitrović, starije ćerke Željka i Milice Mitrović često izaziva burne reakcije, a modni komadi koje Kristina ima u svom garderoberu vrede i po nekoliko hiljada evra.

Nedavno je na Instagramu osvanula Kristinina fotografija koja nikog nije ostavila ravnodušnim te su se nizale pohvale na račun lepe Kristine koja je pozirala udobno smeštena na sedištu privatnog aviona.

Svileni “Versaće” komplet koji je Kristina odabrala za putovanje je idealno rešenje za dane kada želite da izgledate stilizovano, a da vam ipak bude prijatno. Akcenat je bio na dodacima, papučama i torbi brenda “Luj Viton”.

Posebnu pažnju privukao je pogled na njena stopala u papreno skupim papučama. Radi se o “luj viton” papučama čija je cena 800 evra, a u kratkom vremenskom periodu su ih ponele mnoge pevačice, i to mahom u neobaveznim prilikama i izlascima.

Fotografije koje koje često imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama pokazuju život na visokoj nozi, a Željkova mezimica takođe voli da se pohvali i tretmanom koji uživa od svog verenika Ilije.

Izvor: story.rs