Kristina Kovač skućila se u prostranom stanu u Švedskoj: Prostran dnevni boravak, kuhinja pod konac (FOTO)

|

Nekadašnja kompozitorka i pevačica Kristina Kovač godinama unazad živi sa ćerkicom Tarom u Švedskoj, gde je promenila profesiju i skućila se u prostranom stanu, koji je ostvarenje njenih snova. Stan je dekorisan minimalistički, ali ima detalja koji oplemenjuju prostor.

Svaki kutak priča svoju priču, a kompozitorka ne krije koliko joj prija da tu boravi. Dnevni kutak vrlo prostran i svetao, te Kristina može da uživa sa ćerkom Tarom koja takođe, ima svoj prostor, ušuškanu sobu, kakvu bi poželela svaka devojčica.

Beli klavir zauzima centralni deo stana, i to je verovatno Kristinina omiljena stvar u čitavom stanu. Čitav dom je vrlo uređen i uredan, a posebno kuhinja u kojoj Kristina priprema različite specijalitete.

“Zaljubljena sam u ovaj divan stan – za max 2 sata se spremi i opere cakum pakum…Obožavam da kuliram u čistoj i ušuškanoj, udobnoj kućici, lep dom me čini baš sretnom”, napisala je Kristina na „Instagramu“ .

Očigledno je da je nekadašnja kompozitorka uložila mnogo truda kako bi stvorila ovo porodično gnezdo, te se konačno oseća prijatno i ispunjeno u stranoj državi, daleko od rodne zemlje.

Izvor: story.rs