Kristina i Ilija otputovali privatnim avionom na luksuzno zimsko odmaralište – Završili u zaprežnim kolima (FOTO)

|

Ćerka Željka Mitrovića sa izabranikom bogatim Ukrajincem Ilijom otputovala je nedavno na zimovanje u Švajcarsku, a kako kod nje sve mora da bude pompezno tako je i odmaralište u kom je odsela moralo da bude jedno od najskupljih i najluksuznijih.

Kristina i Ilija su u jednom od odmarališta u St. Moritzu, te koriste sve pogodnosti i raskoš koji se novcem mogu kupiti, a ne sme se zaboraviti da oni uveliko planiraju i svadbu.

Za početak, napravili su fotografiju sa divnim pogledom na planinski svod. Ipak, izgleda da njihovim pratiocima prirodne lepote nisu zapale za oko koliko to kako se par obukao.

Kristinina brendirana bunda od pravog krzna i šubara dospeli su u prvi plan, kao i njene cipele, dok su svi od glave do pete odmerili i Ukrajinca koji je verenici već prvoga dana priredio romantični izlet.

Ilija je unajmio zaprežna kola, tačnije kočije sa konjima i vozačem te su se on i Željkova mezimica ogrnuti ćebadima provozali i razgledali St.Moritz.

Luksuzno zimovanje Kristine Mitrović definitivno se pretvorilo u romantično a da li će par tu ostati do Nove Godine ili će za tu priliku odabtati još skuplju destinaciju ostaje nam da vidimo uskoro.

Izvor: story.rs