“Kontejner je vredniji od našeg stana”: Zlatu sin ponižavao u javnosti, a sada otkrio detalje odnosa sa majkom – Spomenuo i Božinovsku

|

Folk pevačica Zlata Petrović iz braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila je sina Jovana sa kojim se često pojavljuje u javnosti. Pevačica često o svom mlađem sinu govori u medijima i ne krije koliko je ponosna na njega.

Iako su godinama razvedeni, Zlata i Peja su u odličnim odnosima, a nedavno su i fotografije zajedničkog ručka dokazale njihove tvrdnje. Jovan je aktivan na društvenim mrežama, a na TikTok-u često zna da nasmeje svoje pratioce svojom spontanošću i iskrenošću.

Ovoga puta je objavio video koji je posvetio svojoj majci Zlati i otkrio kako njihov odnos i život izgleda.

“Veruje više TV-u nego meni, kupi sokovnik, a posle pet dana završi u kanti. Bravo, Zlato! Činiš dobra dela, kontejner ispred zgrade vredniji od našeg stana”, napisao je Pejić.

Posebno je privukao pažnju javnosti odnos pevačice sa njegovim devojkama.

“Veže za moje bivše devojke, pa kad raskinem plače. Karma je čudo! To Zlato, sada ja pevam, ti slušaš: “Plači i moli”, napisao je Jovan.

Jovan je spomenuo i dugogodišnje prijateljstvo sa Gocom Božinovskom i otkrio kako izgleda jedan od mnogobrojnih susreta.

“Dođem sa ispita, pitaju me: “Je l‘ si kupio pivo?” Bravo, Zlato i Goco!”, poručio je Jovan.

Izvor: blic.rs