Ko je bio Cipkin muž koji je danas umro: Stariji od nje 24 godine – U Šapcu poznat kao vlasnik firme i direktor “Infrastrukture”

|

Pevačica iz Zvezda Granda, Aleksandra Tadić Cipka ostala je udovica usled iznenadne tragedije – njen muž Nebojša Jarin Stojićević umro je danas, 16. maja. On je preminuo u Šapcu od posledica infarkta, a sa pevačicom je bio duže od decenije.

Tajno su se venčali pre manje od dve godine, a kako saznajemo Nebojša je od nje bio stariji čak 24 godine.

“Cipka je udata, ali svoj privatni život čuva od očiju javnosti. Nije bilo svadbe jer nisam videla sebe kao mladu. Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Na svadbi sam navikla da budem samo pevačica, ne i mlada. Mogu samo da kažem da sam sveže u braku”, rekla je Cipka za Grand 2023. godine i dodala:

“Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej”, rekla je pevačica tada.

Nebojša je ulagao u njenu karijeru i imala je njegovu maksimalnu podršku. U svom kraju, u Šapcu, bio je poznat kao bogati biznismen i vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Poslovao je u Srbiji, ali i u susednim zemljama kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija.

Bio je i direktor javnog preduzeća “Infrastruktura” zaduženog za investicije grada Šapca.

Izvor: telegraf.rs