Karleuša iskritikovala učesnike muzičkog festivala: “Prljave patikurine, stomačine i bradurine” – Posebno potkačila Vojaža

|

Budući da pevačica Jelena Karleuša ima mišljenje o svakom događaju na estradi, i ovog puta se od nje očekivao osvrt na nedavno održan Music week u Beogradu. Ona se na Instagramu pratiocima obratila dugim statusom, koji je objavila uz snimak svog prošlogodišnjeg nastupa na istom festivalu.

Njoj se većina učesnika nije svidela, dok je kako kaže, njen prošlogodišnji koncert “obišao svet”.

“U znaku tek proteklog Music week-a u Beogradu, da pogledamo jedan mikro segment mog koncerta na Music Week-u od prošle godine koji je obišao svet.. Imam potrebu da napišem par reči o ovogodišnjim izvođačima”, započela je Jelena, pa oplela po kolegama.

“Uz par časnih izuzetaka, izvođaci su publiku počastili bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, prijavim patikurinama i majčurinama, stomačinama i bradurinama, utripovanim ponašanjem superstarova iz Pržogrnaca i kompleksima inače gladne, pa na momenat nahranjene gladne dece Bijafre, sa uloženim trudom i sredstvima u vrednosti od 100 evra i pružanju publike manje – više teške krindžine”, napisala je pevačica.

Ona se u svom izlaganju posebno osvrnula na Mihajla Veruovića Vojaža, koga je nazvala “malim paćosom”.

“Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. Poštovanje publike, ludačko ulaganje i odricanje, zdrav razum i noge na zemlji – to je ono zbog čega se traje zauvek. Hvala na pažnji!”, završila je Karleuša u svom stilu.

Izvor: mondo.rs