Kaja Ostojić proslavila rođendan u svom domu: Ovakav luksuzan poklon nije očekivala ni u snovima (FOTO)

|

Pevačica Katarina Ostojić proslavila je svoj trideset i deveti rođendan, a tim povodom priredila je žurku. Iako su mnogi možda očekivali neku luksuznu lokaciju, Kaja je slavlje organizovala u svom domu gde je okupila najbolje drugarice dok je za dobru atmosferu bio zadužen Joca Stefanović.

“Samo jedna želja na današnji dan, a to je da mi u glavi i srcu uvek bude kao danas. Jer šta – život je lep i najbolje tek dolazi”, istakla je pevačica koja nije skidala osmeh sa lica.

Bogata trpeza slatkišima i slanišima i torta baš kakva dolikuje pevačici- sa mikrofonom i notama bili su samo deo ove posebne noći.

Uprkos đakonijama Kaja je mnoge oduševila što je uspešno odolela hrani te se i za svoj divan dan pridržavala plana ishrane i odradila trening te se na svoj račun našalila.

“Ne štedim se ni za rođendan”, poručila je Kaja kroz osmeh, a zatim se pohvalila poklonom koji je ostavio bez teksta, a u pitanju je ruža od 24karatnog zlata, kakvu je svojevremeno dobila i Jelena Karleuša povodom Osmog marta.

Izvor: alo.rs