Kad je nastala ova slika, Ristovski je već imao decu: Anica Lazić podelila sliku iz detinjstva – Komentari se samo ređaju

|

Anica Lazić, 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog, dosta se oslobodila na društvenim mrežama kako je njena veza sa poznatim glumcem postala javna. Ona često deli trenutke iz svoje svakodnevnice, šta je obukla i gde izlazi, a ovog puta rešila je da podeli sa javnosti jednu uspomenu iz detinjstva.

U trenutku kada je nastala ova fotografija, njen sadašnji partner je uveliko bio u braku sa Danicom, i uživao u porodičnoj idili sa njihovim sinovima Jovanom i Petrom.

Velika razlika u godinama između Anice i Lazara i dalje se komentariše, a par nikada nije ni mario za mišljenje javnosti o njihovoj vezi.

Lazar je prošle godine potvrdio vest o razvodu sa Danicom Ristovski i objasnio šta je dovelo do kraha braka nakon četiri decenije.

“Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca”, ispričao je tada glumac u ispovesti za magazin Gloria.

Izvor: hellomagazin.rs