Jura oženio sina: Na venčanje došao sa partnerkom Verom – Otkrio kako su njegovi najbliži reagovali

|

Nekadašnjem bubnjaru “Ju grupe” Slobodanu Jurišiću Juri, koji je nedavno pokazao svima da živi u nehumanim uslovima u Perlezu, u kući bez struje i vode, život se preokrenuo nakon što je upoznao novu emotivnu partnerku, a sad je i oženio sina.

Jura je prekjuče oženio starijeg sina, a na svadbu je došao u pratnji svoje nove partnerke. Kad su ga novinari pitali kako njegovi sinovi reaguju na Veru i da li su je prihvatili, Jura je dao odgovor kao iz topa.

“Odlično! Oni poštuju mene, pa samim tim i moje izbore. Sjajno smo se proveli na svadbi”, rekao je Slobodan Jurišić.

Inače, i Jura planira da stane na ludi kamen.

“Jura je kao tinejdžer. Dobrostojeća gazdarica kuće Vera je “odlepila” za njim i ispunjava mu sve želje. Dala mu je i automobil i džeparac. Oni žele da svoju ljubav podignu na viši nivo i pitanje je trenutka kad će to učiniti. Ne razdvajaju se ni na sekund. Jura se svima hvali da mu je ona dala šansu za novi život i da će joj biti večito zahvalan. Baš uživaju oboje”, ispričao je ranije izvor za medije.

Jura nije hteo da kaže kad staje na ludi kamen, ali je ispričao da je njegova nova izabranica najdivnija žena na svetu.

“Vera je bila kafanska pevačica dvadesetak godina. Onda je s pevanjem prestala pre šest godina. Moja Vera ima dva sina i tri unuka, prodala je stan u Beogradu i doselila se u Zrenjanin. Jako je pobožna i svakog dana se molila Bogu da upozna nekog poput mene. Bila je sama 20 godina, a plaši se da bude sama u ovolikoj kući. Učinila mi se kao neka najdivnija osoba, i to samo po glasu. Ona je jedna divna žena”, ispričao je Jura.

Izvor: blic.rs