Jovana otkrila šta nikako ne bi volela da dobije za 8. mart: Mnoge žene priželjkuju takav poklon, ne i voditeljka

|

Po uvreženom mišljenju, na 8. mart odnosno Dan žena, najprigodniji poklon je cveće. Buketi se ne kupuju samo partnerki, već svim voljenim ženama. To je oduvek važilo za omiljeni poklon mnogim damama, ali jedna od njih sigurno nije poznata voditeljka Jovana Jeremić.

Naime, Jovana Jeremić jasno je istakla da jedan poklon nikako ne želi da dobije za Dan žena. To je buket cveća. Ona je sada to i objavila javno, čisto da svi koji žele da je obraduju za Dan žena, ne kupe ono što ona ne voli.

“Što se mene tiče, za 8.mart mi ni slučajno ne kupujte cveće”, počela je Jovana u svojoj objavi pa nastavila:

“S obzirom da uvek znam šta hoću i da sam praktična i direktna žena, odmah da znate da ne bi bilo grešaka. Ne volim cveće i donošenje cveća je bilo zabranjeno na mom rođendanu i biće doživotno”.

Interesantna situacija se desila nedavno kada joj je usred emisije u uživo programu stiglo cveće. Voditeljka je tada cveće unela u studio, a potom i pročitala poruku. Iznenađenje je bilo od jedne dame.

“Draga Jovana, želim ti da u Novoj godini ispuniš sve svoje želje i da u sledećoj godini igramo na tvojoj svadbi. Tvoja Duda. Volim te i srećno”, pročitala je Jovana kroz suze i otkrila:

“Duda je majka Milice Mitrović. Hvala vam što nas pratite”, rekla je Jovana.

Izvor: espreso.co.rs