Jedina fotografija porodice Janjušević na okupu: Mihailo je tada imao 17 godina – Danas ga sahranjuju, Prijepoljem zavladao muk

|

Mihailo Janjušević, mlađi brat rijaliti učesnica Marka Janjuševića Janjuša pronađen je mrtav u iznajmljenom stanu u Beogradu, a sumnja se da je počinio samoubistvo. Pokojni Mihailo izvesno vreme nije bio u bliskim odnosima sa braćom, a sada se pojavila njihova jedina fotografija na kojoj su svi zajedno.

Porodicu je tada okupio radostan događaj. Tada su porodično pozirali zajedno – srednji brat Boris, Mihailo koji je tada imao samo 17 godina, njihovi roditelji i mladenci Marko i Ena.

Telo Mihaila Janjuševića je sinoć dopremljeno u njegovo rodno Prijepolje, nakon čega su se u dvorištu kuće čuo neutešan plač. Ni Janjuš ne može da dođe sebi nakon saznanja o tragediji, povremeno se oglašavao na društvenim mrežama gde se oprostio od brata potresnim porukama. Međutim, danas je sve izostalo.

Sahrana Janjuševog mlađeg brata treba da počne danas u 12 časova, o čemu je Marko obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kad je podelio fotografiju čitulje.

“Sahrana dragog nam pokojnika obaviće se dana 27.12.2023. godine na groblju “Dvorine”. Porodica će saučešće primati u porodičnoj kući na kolovratu. Povorka kreće ispred porodične kuće u 12:00. Ožalošćena porodica: otac Predrag, majka Desanka, braća Marko i Boris, snajka Ena, bratanica Kruna, baba Punimirka, kao i porodica Steljić i ostala mnogobrojna rodbina”, stoji u umrlici.

Mihailo se bavio modelingom, bio je zaljubljenik u teretanu i zarađivao je putem platforme Onlifens. Motiv samoubistva još uvek nije poznat.

Izvor: alo.rs