“Ja sam seljak u srcu i duši”: Isplivala zajednička slika – Zoran grli dve žene u koje je pucao

|

Zoran R. (54) iz Kruševca koji je u ponedeljak ujutru teško ranio ženu za koju se sumnja da mu je vanbračna partnerka, lišio života suprugu V. R. a na kraju i sam sebi presudio, bio je aktivan na društvenim mrežama.

Kako su ranije ispričali meštani, žena koju je ubio bila mu je navodno treća ljubavnica. Zoran je bilo miljenik žena a to se moglo zaključiti i po njegovom ponašanju na Fejsbuku.

Takođe, Zoran je često objavljivao i fotografije na kojima se videlo kako radi u polju. Ispod jedne je osatvio poruku: “Ja sam seljak u srcu i duši!”, dok su se provokativni komentari samo nizali.

Zoran i Vesna su često objavljivali zajedničke fotografije na kojima su bili zagrljeni, a nisu se libili ni da pokažu koliko se vole jer su često jedno drugom izjavljivali ljubav ispod objava i fotografija.

Na jednoj od fotografija koje su nastale u avgustu 2022. godine, Zoran u vinogradu pozira sa gajbicom grožđa, dok I. K. slika selfi. Na fotografiji koja je takođe nastala u avgustu 2022. godine, Zoranova supruga V. R i I. K. zagrljene poziraju pored saobraćajnog znaka na ulazu u selo Milutovac.

Za sada nije poznato da li su u vreme nastanka fotografije Zoran i I. K. imali aferu i šta je njegova supruga znala o tome.

Zoran Ristić je u ponedeljak ujutro oko 6.30 sati najpre presreo svoju ljubavnicu u kruševačkom naselju Rasadnik kada je krenula na posao i nakon svađe pucao joj u glavu. Nesrećna žena ostala je da leži u lokvi krvi, dok je Ristić otišao do sela Jasika i ubio svoju suprugu Vesnu koju je ostavio nasred puta u kamenolomu, a zatim izvršio samoubistvo u automobilu.

Izvor: telegraf.rs