Ivan Marinković saopštio gde će živeti mali Željko: Pomenuo još jedno dete i brak – O ćerki Leni ni reči

|

Rijaliti veteran Ivan Marinković sa sinom Željkom, kog je dobio iz veze sa Miljanom Kulić, zbližio se u “Zadruzi”. On je pre toga vrlo retko imao kontakt sa sinom u spoljašnjem svetu, te je dete tek sada saznalo ko mu je otac.

Miljana Kulić se dugi niz godina bori sa psihičkim problemima zbog čega je i određeni period provela u klinici za psihijatrijske bolesti “Laza Lazarević” o čemu je njena majka Marija Kulić govorila u rijalitiju u više navrata. Upravo zbog toga Miljana i nema starateljstvo nad sinom Željkom, već se o njemu stara njena majka Marija.

Budući da je mali Željko uzeo majčino prezime, voditelja je zanimalo kakvi su planovi Ivana Marinkovića što se tiče sina kad izađe iz rijalitija.

“Da li planiraš da Željka upišeš na svoje prezime?”, upitao je Darko.

“Ne bih da prekinem ovu situaciju, ali nadam se da ćemo nastaviti gde smo stali. Ne bih ja sada kvario taj odnos koji smo napravili. Ja imam nameru da svoju vezu krunišem brakom, i tu da imam još jedno dete, a da Željko bude uz nas”, poručio je Ivan Marinković. O ćerki Leni koja je ovih dana proslavila 16. rođendan nije rekao ni reč.

Izvor: espreso.co.rs