Isplivale tajne porodice Adaktar: Poznato pravo ime majke Alis i zbog čega ih se sestra odrekla

|

Članovi porodice Adaktar vrlo su popularni na društvenim mrežama, jer iritiraju svojim bahatim ponašanjem, naročito Adam, koji je sebe prozvao “bogom obrva”. Iako će u rijalitiju pokazati svoj život, sigurno je da će mnoge tajne pokušati da zadrže sa sebe. Ipak, informacije su procurele u javnost.

Adam je često u javnosti isticao da je posebno vezan za svoju majku Alis, koja mu je najveća podrška u životu i karijeri. Njeno pravo ime je Bobana Đokić, što se može videti i po njenim fotografijama sa starog Fejsbuk profila.

Bobana je u poslednjih nekoliko godina Alis drastično promenila svoj izgled. Ona je u Čačku dugo bila poznati tatu-majstor, a zatim se bavila i ubrizgavanjem botoksa i drugim manjim estetskim tretmanima.

Porodica Adaktar pokušava i da sakrije od javnosti da je Adamova sestra Viktorija dugo bila u jako lošim odnosima sa svojom porodicom, a jedno vreme nisu ni komunicirali. Ipak, kada je porodica ušla u biznis sa salonima za korekciju obrva, sestra je opet uspostavila kontakt s njima i postala deo biznisa.

Izvor: kurir.rs