Irina Vukotić konačno pokazala dečka doktora – Bio je u braku kada su započeli vezu, sada imaju razlog za slavlje

|

Voditeljka “Prve” televizije Irina Vukotić u vezi je sa doktorom Radmilom Jankovićem, koji je i te kako poznat domaćoj javnosti. Oni su, prema pisanju “Storija”, ušli u emotivnu vezu pre nekoliko meseci dok je Janković još uvek bio u procesu razvoda. Zbog zaštite dece oni nisu želeli da se njihova veza povlači po medijima.

Ipak, Irina je sada svom izabraniku čestitala rođendan fotografijom sa zajedničkog putovanja na Kubu.

“Milion razloga za sreću i osmehe ti želim. Budi mi najsrećniji na svetu”, napisala je Irina uz emotikone koji označavaju slavlje, te čestitala partneru 50. rođendan.

Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a široj javnosti je poznat iz gostovanja po raznim emisijama, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

Irina iz prethodnog braka ima ćerku, koju je dobila u zajednici sa rijaliti učesnikom Savom Radovićem. Sava je te 2006. godine učestvovao u rijaliti programu “Veliki brat” u kome je Irina bila jedna od voditeljki.

Nakon što je izašao iz rijalitija, Irina ga je intervjuisala i tada se moglo videti da su između njih proradile varnice, ali voditeljka se trudila da ne pokazuje emocije. Ipak, iza kamere, 2007. godine, desilo se nešto drugačije. Njih dvoje su ubrzo nakon završetka rijalitija započeli vezu, a iste godine su se i venčali.

Iz Savine i Irinine veze se rodila i devojčica Iskra, ali bračna sreća im nije potrajala. Razveli su se samo dve godine kasnije, a Irina je pet godina nakon veze vratila devojačko prezime Vukotić.

Izvor: blic.rs