Irfan Mensur se sreo sa Žarkom pre mesec dana: “Uručio sam mu pismo od mlađe koleginice”

|

Glumac Irfan Mensur oglasio se za Telegraf nakon vesti da je preminuo Žarko Laušević. Kolega je otkrio da se sa Žarkom poslednji put video pre mesec dana i to u njegovoj kući kada mu je uručio pesmo od jedne, mlađe koleginice.

Irfana je tragična vest zatekla na ulici, a pre samo mesec dana videli su se u Lauševoj porodičnoj kući gde mu je prilikom posete doneo i pismo od mlađe koleginice.

“Čuo sam sad na ulici u Beogradu, a u Beograd sam došao kako bi odigrao jednu predstavu. Zadnji put smo se videli pre mesec dana u Žarkovoj kući, gde sam mu uručio pismo od mlađe koleginice, čije ime ne želim da otkrivam” rekao je Mensur.

Iako nije želeo da otkrije o kojoj se glumici radi, ipak je obelodanio neke detalje iz pisma.

“Ona mu je u tom pismu poručila “kako je odrasla uz njega i kako je sada postala talentovana glumica, ali joj je žao što nikada nije bila sa njim na pozornici”, rekao je Irfan Mensur.

Lauševićev kolega je napomenuo da se poslednjih dana nisu čuli, i da bez obzira na to što je znao od čega boluje, da se nadao najboljem.

“Znao sam u kakvom je stanju bio Žarko i očekivao sam ovo, ali sam se nadao da se neće desiti najgore. Nismo se čili poslednjih dana. Kad sam bio kod njega bacio sam mu samo “petaka”, jer Žarko nije smeo da prima posete”, rekao je glumac.

Izvor: telegraf.rs