Indi oštro reagovala nakon navoda da je saslušavana u vezi sa Jeleninim ubistvom: “To je bio protokol”

|

Nakon saznanja da je kompozitor Zoran Marjanović tokom prvog saslušanja zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, zahtevao da policija na informativni razgovor pozove Indi Aradinović, pevačica se oglasila.

Indi tvrdi da je to laž i da se sa Jelenom se uvek odlično slagala, a pokojna pevačica joj je mnogo pomogla i u karijeri.

“Imala sam priliku da pročitam totalnu neistinu i laž. Ja sa pokojnom Jelenom nikada nisam bila u sukobu, bile smo u jako dobrim odnosima sa puno poštovanja i ona je bila meni podrška u svakom smislu dok sam odlazila u studio i snimala svoj prvi album. Ona me je učila i nekim tehnikama interpretacije, radovala se mom uspehu…. Nikada nije bilo nikakvih svađa i sukoba kada je moje ime u pitanju”, rekla je Indi, pa nastavila:

“Kada je projekat završen, ja sam sa tadašnjim momkom, koji mi je ujedno bio i menadžer krenula putem uspešne karijere. Dugo nismo bili ni u kontaktu sa Zoranom i Jelenom, sve do 2016. godine. kada se ta tragedija desila. Naravno da sam se našla taj dan tu sa prijateljicom, kao i meštani u tom kraju i sve dok je trajala potraga, svi smo bili uključeni, a kasnije i pozvani na razgovor, što je i deo protokola. Na informativni razgovor su bili su pozvani i svi njihovi prijatelji i saradnici sa kojima je Zoran radio, što je sastavni deo protokola u policiji”, rekla je pevačica.

Izvor: telegraf.rs