Incident na predstavi u Hrvatskoj: Sergej Trifunović uzeo telefon momku iz publike i bacio na pod

|

Predstava “Voz” u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, jedna je od najgledanijih na repertoaru “Zvezdara teatra”. Glumci sa njom često gostuju po regionu sa podjednakim uspehom, a nedavno su bili u Rijeci u tamošnjem HNK. Kako su ulaznice bile besplatne, sve je bilo popunjeno do poslednjeg mesta ali je predstavu ipak obeležio incident.

Naime, kako prenosi Jutarnji. hr, jedan od muškaraca u publici nije prestajao da petlja po svom mobilnom telefonu, pa je Sergej Trifunović prekinuo predstavu, prišao mu i oduzeo mobilni. Ovo je za pomenuti portal ispričalo i potvrdilo nekoliko ljudi koji su bili na predstavi.

O incidentu je pisao i portal Večernji. hr, navodeći da je prema izveštajima medija publika konstantno pravila galamu, što je smetalo glumcima, a vrhunac je bio jedan muškarac koji nije odustajao od mobilnog telefona, zbog čega mu je prišao Trifunović i oduzeo mu uređaj.

“Sergej Trifunović se više puta u izvedbi referisao na kašalj iz publike, jer ga jednostavno nije bilo moguće ignorisati. U jednom trenutku je osobi u prvom redu poručio da ‘slobodno otvori bombonu jer im nimalo ne smeta’, a zatim i publici kazao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava. Dok je kružio po parteru, momku koji ga je vrlo očigledno fotografisao i snimao, oduzeo je mobilni, bacio ga na pod i zaradio aplauz”, prenosi Večernji list reči gledalaca.

Sam Trifunović je kasnije komentarisao da mu je “malo falilo, jedno pet puta” da predstavu prekine, ali dan kasnije je nakon izvođenja predstave u Zagrebu zahvalio publici za “najfantastičniji doživljaj koji je imao na sceni”, navodi ovaj portal.

Izvor: blic.rs