“Imali su otvoren brak”: Prijatelji Nikole koji je usmrtio ženu bušilicom otkrivaju detalje – Svađali se sa ćerkama

|

Prijateljica porodice Teodorović u kojoj se sinoć dogodilo nesvakidašnje ubistvo, kada je Nikola, kako se sumnja, bušilicom usmrtio svoju suprugu Gordanu, a zatim pokušao samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta, za Telegraf kaže da su oni imali skladan, ali i veoma slobodan i otvoren brak.

“Oni su bili, malo je reći ljudi iz naroda, dobri sa svima, a nekako je bilo i smešno kako su on i Gordana pričali, svađali su se, ali to je više delovalo kao šala. Nikola je često psovao Gordanu pa onda i ona njega, posebno na proslavama kada se okupimo”, započinje sagovornica Telegrafa i dodaje:

“Imali su i nekog psa, Gordana je u poslednje vreme htele da ga udome, jer je kao nervirao je je bio opasan, ali je Nikola uvek uspevao da ga zadrži- dodaje ona. Kako saznajemo od naše sagovornice, oni su svake godine organizovali proslavu za Badnji dan za ceo komšiluk”.

“Ma to je bilo ludilo, vatromet, jagnje, prase, muzika, niko nije znao da napravi štimung kao Nikola i Gordana, svi smo se tu okupljali svake godine” , kaže ona i dodaje da ih je često posećivala i na njihovom štandu na Najlon pijaci i da je Nikola bio strastveni ljubitelj pecanja, ali i akvarijuma i ribica.

Porodična prijateljica Teodorovića ne isključuje mogućnost da je u njihovom braku bilo i prevara, ali ne veruje da bi to mogao biti motiv za ubistvo, jer su imali prilično otvoren brak i nije isključeno da su jedno drugom pričali o tome.

Ispred kuće je danas mirno i nema gužve, za razliku od sinoć kada su svi bili okupljeni. Jedino je jedan od komšija rekao da mu je i dalje neverovatno da je Nikola to uradi, kaže da je on poslednji za kog bi mogao da pomisli da bi to uradio. Navodi da su se nekad svađali i sa ćerkama, i to najviše zbog toga što su puno izlazile i trošile novac, ali da su to one standardne porodične svađe.

Izvor: telegraf.rs