Imala da joj poruči samo jedno: Barbara Bobak poslala poruku novoj devojci Darka Lazića

|

Pevacica Barbara Bobak postala je poznata nakon veze sa Darkom Lazićem, a sada je pevačica otkrila da ima novog partnera. Ona je takođe imala i poruku za novu izabranicu svog bivšeg dečka.

– Ne bih to još da zovem momkom pošto nije zvanično, ali ima neke šanse da postanem jako zaljubljena. Ne bih previše otkrivala, ali nije iz javnog sveta – rekla je pevačica i nastavila o tome kako je ljubavni brodolomi iz prošlosti nikada nisu sputavali kada se rode lepe emocije:

– Ne. Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu, kao, kada uđem u neki odnos, sa nekim novim. Možda bi trebalo da imam, možda bi bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana – istakla je.

– Tako da, prosto ako dopustim toj osobi da mi priđe i svidi mi se, nema ona potrebu da jede iz mog prošlog života. Svakako ne bih to nazivala partnerom, to je neki simpatizer ili udvarač – zaključila je Barbara.

Nakon toga novinari su upitali pevačicu da li ima nešto da poželi Lazićevoj novoj devojci, pošto je pevač kupio burme svojoj izabranici. Barbara je bila kratka i samo joj rekla “srećno”.

Izvor: kurir.rs