Ilija odveo Kristinu u Kazahstan: Došlo je vreme da upozna budućeg svekra i svekrvu – Evo kako je protekao susret (FOTO)

|

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina, verena je za Iliju Riskina milijardera za kojeg se dugo verovalo prvo da je rodom iz Rusije, zatim iz Ukrajine, da bi se na kraju ispostavilo da je on zapravo rođeni Kazahstanac koji je detinjstvo proveo u Alma Ati.

Ilija se školovao u inostranstvu, te je već u najranijem školskom dobu boravio u internatu u Velikoj Britaniji, gde je završio i fakultet i upoznao Mitrovićevu ćerku.

O vezi Kazahstanca i sa Kristinom godinama unazad se govori. Oni su na izvesno vreme i prekinuli vezu, ali na iznenađenje mnogih pre par meseci dogodio se preokret. Kristina je od popularnog milijardera dobila bračnu ponudu o čemu je putem Instagrama doznao ceo svet.

Svi domaći mediji o tom događaju su pričali i pisali, te se sad gotovo svakoga dana spekuliše o svadbenom veselju koje sledi.

Dok nagađanja oko svadbe kruže budući zet i ćerka Željka Mitrovića uživaju u svojoj ljubavi, obnovljenoj romansi, svakodnevno jedno drugome priređuju iznenađenja, a nije tajna da je pravi šok za Kristinu usledio kada joj je Ilija predložio put u Kazahstan.

Budući mladenci pre par dana privatnim avionom odleteli su u rodnu zemlju milijardera o čijim snobovskim navikama i biznisima čitav svet piše, a spekuliše se da je pored toga što je Ilija svoju buduću suprugu želeo da upozna sa najmilijima, on je iskoristio priliku da obavi i neke poslovne obaveze.

Kako je protekao prvi susret svekrva, svekrve i buduće snaje to niko ne može da zna, ali ako je suditi po Kristininim fotografijama sa raskošnim buketima ruža i raznobojnog cveća, i njenom osmehu, reklo bi se da je sve za sada u najboljem redu.

Izvor: story.rs