I Milica Todorović bi u porodicu Gudelj – Ceo Tasin rođendan provela sa Nemanjinim bratom: “Dragi je top frajer”

|

Međi brojnim zvanicama na Anastasijinoj proslavi rođendana bila je i pevačica Milica Todorović. Ona je, kao i uvek puna pozitivne energije, blistala na pomenutom događaju a kako je došla dobro raspoložena atmosferu je dovela do usijanja. Uz taktove muzike Milica Todorović plesala je sa Dragijem, mlađim bratom Nemanje Gudelja.

Osim što su prijateljice, Anastasija Ražnatović i Milica Todorović mogle bi postati i jetrve, s obzirom na činjenicu da je Milica celo veče zavodljivo plesala sa Anastasijinim budućim deverom. Dragi Gudelj držao je Milicu čvrsto oko struka i cele večeri sa nje nije skidao pogled.

“Ja baš volim da đuskam, sad smo se Dragi i ja baš izigrali, on super igra. Znate koliko ja volim da đuskam. Dragi je top frajer. Unutra je mnogo vruće”, rekla je Milica za medije, a onda je otkrila da se između nje i Gagija rasplamsala energija:

“Ma g0ri sve. Znate koliko je dobra atmosfera tamo, da ne možete da poverujete. Nemojte sada da me nagovarate na nešto. Ovde je tako lepo da nemam reči. Svi su opušteni i veseli”, puna lepih utisaka sa Tasinog rođendana ispričala je Milica.

Izvor: story.rs