I Ceca je nekada bila ostavljena: Romansa sa reli vozačem završila se neslavno

|

Svetlana Ceca Ražnatović svoj ljubavni život oduvek je vešto krila od javnosti, a čak i kada bi se pojavila neka informacija, Ceca bi skrenula pažnju na nešto drugo. Ipak, jednu romansu nije uspela da sakrije.

Njen odnos sa reli vozačem Andrejem Kulundžićem svojevremeno je iznenadio čitavu javnu scenu. Ceca se sa Andrejem upoznala prilikom gostovanja u njegovoj emisiji. Po prvom susretu među njim javila se određena privlačnost, te se čitava stvar odvijala velikom brzinom.

Kako su tada mediji preneli, Andrej se i uselio u Cecinu kuću u Ljutice Bogdana. Međutim, kako se njihova romansa razvijala velikom brzinom, podjednako brzo se i raspršila, te je posle svega tri meseca par odlučio da stavi tačku na čitavu priču.

Ubrzo posle raskida, mediji su preneli da se Andrej vratio bivšoj ženi, te da se jedan od razloga prekida veze s Cecom krije i u njegovim emocijama prema bivšoj ženi.

Zvanično, Ceca i Andrej istakli su da je do prekida veze došlo zbog nemogućnosti da svoje poslovne obaveze usklade sa privatnim životom na obostrano zadovoljstvo.

Izvor: espreso.co.rs