Hrvatski stručnjak provocira srpske fudbalere i vređa Piksija na HRT: “Dugo nismo videli ko je s kim, ko je koga”

|

Evropsko prvenstvo još nije ni počelo a Srbiju već omalovažavaju. Josip Jeličić, bivši fudbaler koji se pamti po tome što je prešao iz Hajduka u Dinamo iz Zagreba i po zapaljivim i kontroverznim stavovima na HRT, još jednom je opravdao svoju reputaciju. On je gostujući na HRT osuo paljbu po srpskom timu i pre nego što su odigrali ijedan minut na prvenstvu.

Stručni komentator HRT je bio posebno insipirisan kada je pričao o Srbiji.

„Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako…“, rekao je Jeličić.

Čovek kome je referenca fudbal više voli da govori o spletkarenju i zavirivanju u tuđi krevet. To samo govori kakvu percepciju ima stručnjak o srpskoj reprezentaciji.

„Njihov je problem što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije“, poručio je samouvereno Jeličić. On je i tokom Svetskog prvenstva kritikovao Srbiju, ali tada zbog onoga što su „orlovi“ pokazali na terenu.

Na “Orlovima” je sada da ovo demantuju i odagnaju sve sumnje koje postoje.

Izvor: nova.rs