Hrvat koji je vređao Srbiju i Orlove prekinuo saradnju sa HRT-om: Jeličić neće više komentarisati utakmice na EP

|

Hrvatski komentator i bivši fudbaler Joško Jeličić dospeo je u fokus javnosti u Srbiji pošto je izneo niz žustrih, vrlo neprijatnih uvreda na račun fudbalske reprezentacije Srbije, a sada je rešio da više ne komentariše utakmice na Evropskom prvenstvu.

Jeličić je bio gost u podkastu “Tribina”, gde je analizirao grupe na Evropskom prvenstvu, kada je ne štedeći reči komentarisao Srbiju:

“Što se tiče Srba, što se tiče ega i njihovih unutrašnjih problema, drago mi je što su na takmičenju. Neće biti dosadno, pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je i očekivano. Nadam se da se ne raspadaju, onda će biti puno materijala, odavno nismo videli ko je s kim, ko i tako… Šta im je problem, trener im ništa ne donosi za taj tim. Treba da imaju jasniju hijerarhiju, a ne u smislu ko je veća zvezda. Piksija i njegovih izjava, gledali smo ga kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radeći sve ono što nisu imali dugi niz godina i verovatno nikada neće imati kult reprezentacije”, rekao je Jeličić pred Evropsko prvenstvo.

Ipak, ovaj bivši fudbaler je sada odlučio i da se povuče i prekine saradnju sa HRT-om. Kao razlog svoje odluke naveo je objašnjenje da je “emotivno ispražnjen”, te da više nema snage da radi na ovom Evropskom prvenstvu.

Izvor: telegraf.rs