Haos na mrežama zbog Slobinih izjava o Filariju: “Idi osvoji Kosovo da se ne stide preci” – Spomenuli mu i vezu sa Lunom

|

Nakon javne podrške koju je pevač Sloba Radanović uputio Anđeli Ignjatović Breskvici posle plasiranja u finale Pesme za Evroviziju, na mrežama, posebno na Tviteru (X) nastao je haos.

Naime, Radanovića su osudili zbog negativnih komentara na račun učesnika, najviše mladog Filarija koji se pojavio u beloj haljini.

“Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju”, poručio je Radanović na Instagramu.

“Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi”, napisao je pevač na Tviteru.

Podelio je i komentar jednog korisnika da je “Breskva jedina pevala i bila razumna”, da bi kasnije dodao:

“Breskvica da pobedi, a ovaj u beloj haljini da bude prva pratilja”.

“A, iskreno bolje da nas predstavljaju muškarci u haljinama nego li muškarci koji varaju žene i imaju se*s pred kamerama bez blama”, “Ne opet Sloba Radanović sa mišljenjem”, “Sloba Radanović koji mora neprestano da se bavi p*derima i da ih pljuje kako bi nadogradio svoju personu strejt osobe u društvu”, ređali su se komentari.

Tviteraši se tu nisu zaustavljali, pa su pevača koji se nedavno oženio “pecnuli” i zbog afere sa Lunom Đogani u Zadruzi.

“Sloba Radanović glumi moralnu veličinu i vernika, a do pre koju godinu taslačio Lunu u rijalitiju dok je bio oženjen”, “Tišina, eminentni gospodine Slobodane Radanoviću, niko vas nije pitao za mišljenje, bivši mužu Kristine Kockar”, “Da se razumemo – apsolutno svako može da ima i treba da ima favorita, ali uzdizati svoje favorite tako što ćete poniziti drugog, e to je već nevaspitano”…

Jedan od Tviteraša udario na Radanovića i direktno.

“Slažem se! Filari ima duplo veća m*da od Slobe i Veljka kada se spoje, kada je u Srbiji deklarisani gej (valjda jeste) i radi što radi.. Sekiru u ruke, pa osvojite Kosovo, da se ne stide preci”..

Izvor: telegraf.rs